Website optimalisatie

Een website kan altijd beter. Graag help ik je om de juiste stappen te zetten.

Pak die stijgende lijn!

Dit is website optimalisatie bij Otekst: ik bekijk de statistieken, volg de trends en werk met regelmaat aan je website. Ik verbeter belangrijke pagina’s, neem zwakke plekken weg en voeg nieuwe content toe. Zo pakken we de stijgende lijn en zul je steeds meer van uw website profiteren.

Waarom gefaseerd werken?

Waarom elke maand een beetje, waarom niet in één keer alle punten aftikken? De gefaseerde aanpak biedt drie grote voordelen. Ten eerste voor de vindbaarheid: je website is actief en blijft daarom relevant in de ogen van Google. Ten tweede voor de kwaliteit: al doende komen we er achter wat het best werkt. Ten derde voor de projectbeheersing: ik kan de werkzaamheden inplannen en een beter aanbod maken.

Werkwijze website optimalisatie

Volgens een overeengekomen schema – bijvoorbeeld maandelijks of tweewekelijks – werk ik aan je website. Ik begin met de basis; ik zorg dat de homepage en de drukbezochte pagina’s goed ingevuld zijn. Daarna ga ik de diepte in en richt ik me op nieuwe content, zoals landingspagina’s, blogs en persberichten.

[contact-form-7 id=”216″]

Ook beter in beeld?

Tekst is belangrijk. Maar het beeld moet ook kloppen. Illustraties, foto’s, animaties… mijn specialisme is het niet. Als je tekst én beeld wilt optimaliseren, verwijs ik je door naar Botaniek. Deze contentmakers optimaliseren namelijk het totale plaatje: tekst, illustraties, foto’s… Ga naar Botaniek