Tekstschrijver Breda

Tekstschrijver Breda

Je zoekt een tekstchrijver in Breda? Otekst, actief sinds 2006, houdt kantoor aan de Dr. Struyckenstraat, dicht bij het centrum van de stad. Als freelance tekstschrijver schrijf ik vaak voor bedrijven in en rond Breda. Ik beschik dan ook over een uitgebreid netwerk in de Bredase creatieve dienstverlening. Handig als je aanvullende diensten nodig heeft, zoals ontwerp, webbouw of fotografie.

Gespecialiseerd in webteksten

Je hebt teksten nodig voor je website? Ik ben gespecialiseerd in schrijven voor websites. Ik breng de boodschap over op je bezoekers – dat is de basis. Ik maak mijn dienstverlening compleet met diepgaande kennis van zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Analytics, conversie-optimalisatie en interactie ontwerp.

Ervaren tekstschrijver

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als tekstschrijver. Tijdens mijn studie HBO Communicatie publiceerde ik in literaire tijdschriften. Na mijn stage bij de VPRO ben ik blijven werken op de afdeling Digitaal. Ik werkte als redacteur aan websites van radioprogramma’s, zoals De Ochtenden, 3voor12 en Radio Bergeijk. Hierna heb ik 3 jaar in de reclamewereld gewerkt. Als zelfstandig tekstschrijver ben ik lid – en tevens webredacteur – van beroepsvereniging Tekstnet (bekijk de voordelen).

Kom langs in Breda

Het kantoor van Otekst vindt u in het WSSt complex aan de kruising Dr. Struyckenstraat en Oranjeboomlaan in Breda (bekijk op Google Maps). Bij de Weerijs, bij het Van Sonsbeeckpark, op vijf minuten fietsen van het centrum van Breda. Loop gerust eens binnen voor een kennismaking (en een kopje koffie van versgemalen bonen).