Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring

8 mei 2018

In deze privacyverklaring leg ik uit wat Otekst doet met de informatie doet die ik te weten kom over de bezoekers van deze website en de gebruikers van mijn dienstverlening. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan gerust even contact op met een mailtje naar paul@otekst.nl.

Verstrekking aan derden

Ik deel je persoonsgegevens niet met andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor het functioneren van onze site of als ik dat wettelijk verplicht ben.

Cookies

Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan. Deze site gebruikt functionele en analytische cookies. Functionele cookies zijn nodig voor het functioneren van de site. Analytische cookies bieden mij informatie over het gebruik van de site.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar het kan dan zijn dat bepaalde functionaliteiten van deze site niet meer goed werken.

Analytische Cookies

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies om mij te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door cookies gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website wordt geanonimiseerd overgebracht naar de servers van Google. Ik gebruik deze informatie over jouw website-activiteiten om de gebruikservaring van te analyseren en verbeteren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij belangrijk. Om je privacy te beschermen, nemen ik o.a. de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
.
  • Met beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) scherm ik alle informatieoverdrachten tussen jou en mijn website af.

Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wanneer mijn website wijzigt, kan het zijn dat ik ook de privacyverklaring aanpas. Let daarom altijd op de datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Klacht indienen

Als je vindt dat ik niet op de juiste manier met je persoonsgegevens omga, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.