SpinMore

Online Publisher SpinMore maakt websites waar je wat aan hebt: nuttige tools, handige informatie.

Online Publisher

Mensen gaan niet zo maar online. Ze hebben een probleem en zoeken een oplossing. Ze hebben een klus en willen daarmee geholpen worden. SpinMore maakt en beheert concepten (websites, nieuwsbrieven) die echt van nut zijn. Voorbeeld: meenemen.nl, een tool waarmee vakantiegangers snel een inpaklijst kunnen maken.

Advertentieplatformen

Voor bezoekers zijn de concepten van SpinMore gratis. Bedrijven pikken de rekening op, zij gebruiken de concepten als advertentieplatform. Het unieke is dat adverteerders niet vastzitten aan de standaard kaders. Omdat SpinMore de concepten zelf beheert, is er veel meer mogelijk. Daarbij komt dat SpinMore klanten graag helpt om een campagne zo goed mogelijk te laten renderen – met kennis van internet in het algemeen en de eigen concepten in het bijzonder.

Webteksten en opmaak

Toen SpinMore bij me aanklopte, was de website in grote lijnen klaar. De techniek, het ontwerp – dat kun je uiteraard aan een Online Publisher overlaten. Voor de webteksten zochten ze naar de juiste toon: vlot, duidelijk en activerend. Tegelijk met het schrijven van de webteksten, heb ik gewerkt aan de presentatie ervan. Door te werken met tabbladen, kunnen we meerdere gelijkwaardige onderwerpen goed presenteren op één pagina.