Gratis tools voor on-site SEO

Gratis tools voor on-site SEO

On-site SEO (Search Engine Optimization) staat voor de zoekmachine-optimalisatie die je op je eigen website uitvoert. Het komt er op neer dat u Google vertelt waar een website precies over gaat. Dat doe je door de juiste trefwoorden op de juiste plaats te zetten. Hoe staat het met de on-page SEO op jouw website? Check het met deze twee gratis tools. 

De SEO basics met Browseo

Browseo brengt snel de huidige stand van zaken in kaart. Deze tool werkt eenvoudig. Vul het adres in van de website die je wilt checken, Browseo laat de website zien door de ogen van Google. Geen vormgeving, enkel de dingen die er toe doen: meta-info, headers, links, ankers en teksten. Browseo geeft snel inzicht in alle voor SEO relevante tekstelementen. Eén maar: conclusies moet je zelf trekken.

De basics + advies met SEOworkers

Ook de SEO Analysis Tool van SEOworkers geeft inzicht in de basis on-site SEO elementen. Minder compleet en overzichtelijk dan Browseo, maar een stuk informatiever. Deze tool laat per onderdeel zien of je goed bezig bent en geeft daarbij tips over hoe je het kunt verbeteren.

Kan ik je helpen?

Je kunt me altijd bellen of mailen: 06 18 51 07 04, paul apenstaartje otekst punt nl!